Ria Dijveman

“Door zeer tevreden familie geattendeerd op Schildersbedrijf Poppelier uit IJsselstein, Jeanet & Jeroen. Dit bleek een uitstekende tip te zijn! Ze zijn zeer vakkundig, denken beiden fantastisch mee, geven goede adviezen waaronder kleuradvies. Lossen praktische problemen op zoals o.a. mijn lelijke kozijnen en tochtstrips vervangen en werken super netjes! Het eindresultaat is bijzonder mooi!

Ik ben zeer tevreden, voor mij geen andere schilder meer!”

Cilia en Kevin Kuipers

“Echt vakmanschap en super aardig!

Poppelier schilders, Jeroen en Jeanet hebben het afgelopen jaar ons hele huis van binnen geschilderd. Muren, plinten, deuren, kozijnen, plafonds, reparaties en volledig trappenhuis herstel. Ongelofelijk hoe fantastisch ons huis er nu van binnen uitziet.

Jeanet en Jeroen zijn echte vakmensen, duidelijk in hun communicatie en fijn om in huis te hebben. Daarnaast heeft Jeanet een goed gevoel voor kleuren, ruimte en inrichting. Heel waardevol wanneer er in korte tijd veel besluiten genomen moeten worden. Wij bevelen Jeroen en Jeanet van harte aan vanwege hun vakmanschap en als personen. En mocht het even duren voordat ze tijd hebben dan zijn zij het wachten meer dan waard.

Dikke 10 van ons. Hartelijke groetjes, familie Kuipers”

Bert en Janette

“Jeanet en Jeroen hebben onze bovenste verdieping (2 kamers en een overloop) op zeer vakbekwame wijze geschilderd. Alles is perfect afgewerkt en prachtig geworden! Naast hun vakbekwaamheid zijn hun gezelligheid, bescheidenheid en betrouwbaarheid redenen voor ons om hen in ons huis aan het werk te willen hebben. 

Jeanet en Jeroen (en zoon Julian) hebben ons huis aan de buitenkant geschilderd, van onder tot boven en van voor tot achter. Daar waar nodig heeft Jeroen ook herstelwerkzaamheden verricht. Weer hebben ze mooi en professioneel werk geleverd en weer was hun aanwezigheid plezierig. Je geeft hen de sleutel en ze gaan hun gang.”

Rene en Yvonne

“Bij Jeroen en Jeanet kun je de huissleutel met een gerust hart overdragen om vervolgens zelf met vakantie te gaan. Bij thuiskomst kwamen we binnen in een prachtig geschilderde en opgeruimde woning. Wij bevelen Poppelier Schilders dan ook van harte aan!”

Onze klanten waarderen onze service en vakkundigheid.

Onno en Marjolein

“Jeroen en Jeanet verzorgen al jaren voor ons, zowel zakelijk als privé, in meerdere panden het schilderwerk en alles wat daarbij hoort. Er is een fijne samenwerking gegroeid met veel onderling vertrouwen. Het resultaat is perfectie. ”

Ad en Nellie

Na veel zoeken vonden we onze ‘huisschilder’ in de buurt, nog nooit zo iets mee gemaakt, wat een vakwerk. En netjes, niet te geloven.
De volgende offerte voor de voorkant van ons huis ligt al op de mat: “schilders klaar, schilderen maar“