Bert en Janette

“Jeanet en Jeroen hebben onze bovenste verdieping (2 kamers en een overloop) op zeer vakbekwame wijze geschilderd. Alles is perfect afgewerkt en prachtig geworden! Naast hun vakbekwaamheid zijn hun gezelligheid, bescheidenheid en betrouwbaarheid redenen voor ons om hen in ons huis aan het werk te willen hebben. 

Jeanet en Jeroen (en zoon Julian) hebben ons huis aan de buitenkant geschilderd, van onder tot boven en van voor tot achter. Daar waar nodig heeft Jeroen ook herstelwerkzaamheden verricht. Weer hebben ze mooi en professioneel werk geleverd en weer was hun aanwezigheid plezierig. Je geeft hen de sleutel en ze gaan hun gang.”

Onno en Marjolein

“Jeroen en Jeanet verzorgen al jaren voor ons, zowel zakelijk als privé, in meerdere panden het schilderwerk en alles wat daarbij hoort. Er is een fijne samenwerking gegroeid met veel onderling vertrouwen. Het resultaat is perfectie. ”

Ad en Nellie

Na veel zoeken vonden we onze ‘huisschilder’ in de buurt, nog nooit zo iets mee gemaakt, wat een vakwerk. En netjes, niet te geloven.
De volgende offerte voor de voorkant van ons huis ligt al op de mat: “schilders klaar, schilderen maar“

Onze klanten waarderen onze service en vakkundigheid.

Rene en Yvonne

“Bij Jeroen en Jeanet kun je de huissleutel met een gerust hart overdragen om vervolgens zelf met vakantie te gaan. Bij thuiskomst kwamen we binnen in een prachtig geschilderde en opgeruimde woning. Wij bevelen Poppelier Schilders dan ook van harte aan!”